Wie is Antonette?

Welkom bij Wandelen in Zweden!

Mijn naam is Antonette Spaan en ik ben de trotse oprichter van Wandelen in Zweden. Met een voorliefde voor wandelen en reizen is Zweden één van mijn favoriete wandelbestemmingen binnen Europa en breng ik er elke zomer flink wat tijd door.

Omdat ik over het internet verspreid wat informatie maar lang niet alles vond, heb ik besloten deze site op te richten met als doel te voorzien in eerstehands informatie over Zweden. Zo heb ik een artikel met de mooiste trektochten, uitgebreide wandelingen besproken en geef ik je mijn tips over wandelen in Zweden en waar je aan moet denken voor je op pad gaat.

Zweden is een enorm land en alhoewel ik er graag kom, is het onmogelijk alle trails te lopen en uit eigen ervaring te beschrijven. Ik heb echter een poging gedaan om mijn tips zo goed en overzichtelijk mogelijk te bundelen op deze website.

Naast wandelroutes vind je op de site ook mijn favoriete wandelbestemmingen, tips voor andere leuke activiteiten die je naast je wandelingen kunt doen, suggesties voor fijne overnachtingsplekken en een boekenplank met wandelgidsen over Zweden.

Ik wens je heel veel inspiratieplezier toe op WandeleninZweden.com!

Over mij

Ik wandel, schrijf en reis veel. Mijn favoriete plekken ter wereld zijn Nieuw-Zeeland, Zweden en de Veluwe, waar ik al sinds jaren woon.

Naast Wandelen in Zweden ben ik trotse eigenaar van We12travel outdoorblog en het platform voor Avontuurlijke Vrouwen, waarvoor ik ook een podcast maak. Daarnaast beheer ik de websites NieuwZeelandInfo en WandelenopdeVeluwe en ben ik werkzaam als freelance tekstschrijver en content creator. Ik breng ongeveer een derde van het jaar door in het buitenland, het liefst met de rugzak op ergens in de natuur.

Naast wandelen lees ik veel, doe ik graag aan yoga, maak ik af en toe een puzzel van 1.000 stukjes en kan ik intens genieten van de natuur om mij heen.