apr 28, 2022 |
Wandelen in Zweden podcast

In Wandelpraat inspireren we actieve (en minder actieve) wandelaars met mooie wandelverhalen, -tips en onze welgemeende adviezen. Wij zijn Wanda en Antonette, twee wandelgekkies die regelmatig op pad gaan in Nederland tot ver over de grens om lange en kortere wandelingen te maken. Hier kunnen we uren over praten, maar we proberen ieder onderwerp in 30 minuten te vatten. Trek je wandelschoenen aan, zet je koptelefoon op en ga lekker aan de wandel terwijl wij je inspireren met Wandelpraat.

Wil je onze podcast steunen? Dat zou tof zijn. Al voor € 2,50 per maand word jij Vriend van de Show en draag je bij aan het de productie en het in de lucht houden van Wandelpraat. Meer info: vriendvandeshow.nl/wandelpraat

Meer lezen?
Wandelen in Zweden website: www.wandeleninzweden.com
Wandelen in Zweden op Instagram: www.instagram.com/wandeleninzwedencom
Wanda’s website over de St. Olavsleden: wandawandelt.nl/st-olavsleden-wandelen/wandelenwandelpraatzwedenkungsleden

Over Wandelen in Zweden

antonette spaan wandelein in zweden

Mijn naam is Antonette Spaan en ik ben de trotse oprichter van deze website over Wandelen in Zweden, met een focus op de Zweedse bergen. Ik reisde het afgelopen decennium meer dan tien keer naar Zweden en wandel er elke zomer met veel plezier. Op deze website vind je alles wat je wilt weten over wandelen in Zweden. Of je nu aan het voorbereiden bent voor je reis of al in Zweden bent: ik wens je veel lees- en inspiratieplezier toe!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.